ОСТАННІ НОВИНИ

Дострокових виборів в Україні не буде – Матвієнко

|

Дострокових парламентських і місцевих виборів цього року не буде. Принаймні такої думки народний депутат України, перший заступник голови Комітету ВР України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, голови УРП «Собор» Анатолій Матвієнко. Про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції.

«Цього року дострокових виборів не буде. Це точно, і це я вам гарантую», – наголосив Анатолій Матвієнко. На його думку, штовхання України до дострокових виборів – це провокація. «Якщо ж подивитеся на всі соціологічні опитування, то нічого в конфігурації наступного парламенту не зміниться. А Янукович переможе на тих виборах», – додав він.

Крім того, народний депутат наголосив, що в дестабілізації ситуації в Україні відчутний інтерес третьої сторони, яка навмисне зіштовхує лобами Януковича і Тимошенко. «Проблеми мови, про які говорили в Донецьку, – це чергова провокація, яка тільки засвідчує, що такий розбрат для неукраїнської частини нашого суспільства і для третьої сторони, яка хоче мати вплив на Україну, – лише на користь», – підсумував Анатолій Матвієнко.

За його словами, якщо прогнозувати скасування політреформи, то цьому не підпорядкується половина України. «Одна половина України казатиме, що вона за Ющенка, друга – за Януковичем. У результаті – ми можемо прийти не до третьої республіки, як єдиної потужної цілої європейської держави, а до трьох республік серед однієї», – підсумував народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *