ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» запропонувала реформувати житлово-комунальне господарство Львова

|

Під час сьогоднішньої сесії Львівської міської ради голова ЛМО «Батьківщина» Мирослава Бичишин озвучила проект врегулювання окремих питань приватизації та реформування житлово-комунального господарства Львова. Цю пропозицію розробила фракція БЮТ у Львівській міській раді.

Зокрема, у проекті йдеться про те, що за три місяці треба розробити план реформування ЖКГ Львова з урахуванням приватизації підприємств та об’єктів житлово-комунального господарства. За цей же час має відбутися їх інвентаризація. Окрім того, фракція запропонувала зробити перелік об’єктів ЖКГ та інвестиційно-привабливих підприємств.

«Забезпечити 45% проведення приватизації підприємств ЖКГ комунальної власності виключно через аукціони, які проводитимуть за рішенням міської ради», – йдеться в пропозиції.

Також у проекті зроблено наголос на тому, що за результатами аукціону із приватизації підприємств ЖКГ остаточне рішення оголосить Львівська міська рада. На підставі такого рішення виконавчий комітет укладатиме із особою, переможцем аукціону, приватизаційний договір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *