ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації об’єднуються проти монополістів

|

Дві львівські громадські організації «Наша Україна» та «Рух опору» започатковують спільні проекти, спрямовані проти свавілля монополістів, що надають комунальні послуги. Один з них полягатиме у правовому консультуванні жителів Львова та області щодо «Львівобленерего».

Юридичні консультації львів’янам надаватимуть безкоштовно у приміщенні ВГО „Наша Україна”, що на площі Ринок, 14. Два юристи зустрічатимуться із споживачами з понеділка до середи з 16 до 17 години.

Ще однією акцією, скерованою на створення цивілізованих стосунків між надавачем та споживачем комунальних послуг, за задумом організаторів, має стати телевіче. Планується, що у ньому візьмуть участь представники «Львівобленерего», контролюючі органи держави, прокуратура та представники громадських організацій. Віче відбуватиметься на львівському телебаченні, час і формат його проведення наразі уточнюються.

Тарас Галич, голова координаційної ради „Рух опору”, зауважив, що громадські організації хочуть змусити контролюючі державні органи виконувати свою роботу.

«Сьогодні споживач не може собі вибирати альтернативних джерел електропостачання. А оскільки обленерго стало приватною структурою, то споживачі перед волею постачальника стають практично беззахисними. Тому ми пропонуємо безкоштовні консультації у стосунках між надавачами і споживачами послуг», – зазначив керівник ВГО «Наша Україна» у Львівській області Юрій Антоняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *