ОСТАННІ НОВИНИ

Фахівці ВАТ “Укртелеком” цифровізують Львівську область

|

Р яд технологічних робіт, які в результаті покращать якість телекомунікаційних послуг в області, провела протягом останнього місяця 2005 року Львівська філія ВАТ “Укртелеком” . Зокрема, в селах Яворівського району з метою доведення кількості з’єднувальних ліній до норми було замінено 200 морально застаріл их РЗЛ на нові електронні. Про це повідомили у Львівськ ій філі ї ВАТ “Укртелеком” .

Крім цього було проведено заміну п’яти аналогових систем передачі на цифрові у цехах Львівської філії, а саме у містах Жовкві, Кам`янка-Бузькій, Мостиськах. Відтак, у грудні фахівцями філії впроваджено нові цифрові системи передачі у м. Кам`янка-Бузькій та в м. Соколе Львівської області. Проведено заміну п’яти лампових підсилювачів на транзисторні у Центрах філії – містах Яворові, Бродах та Золочеві.

З метою уникнення небажаних зупинок АТС внаслідок аварій на лініях електропередач, минулого місяця енергетиками Львівської філії ВАТ “Укртелеком” встановлено дизель-генераторні установки на телефонних станціях міст Судова Вишня та Ходорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *