ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ЛОДА видав розпорядження про обов`язкове декларування зміни тарифів

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник 30 листопада підписав розпорядження “Про тарифи на інвентаризацію, оформлення та реєстрацію прав ласності на об’єкти нерухомого майна”. Повідомляє офіційний сайт ЛОДА.


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін” та враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від “Про деякі заходи щодо забезпечення здійснення державної регуляторної політики”:

1. Запровадити обов`язкове декларування зміни тарифів на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об`єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав, що їх здійснюють суб`єкти підприємницької діяльності незалежно від форми власності.

2. Головному управлінню економіки облдержадміністрації (М. Вознюк) здійснювати в установленому порядку декларування зміни тарифів на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об`єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав, що їх надають суб`єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності.

3. Керівникам підприємств і організацій, які надають послуги з інвентаризації, оформлення та реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна при зміні тарифів подавати в головне управління економіки облдержадміністрації:

– інформацію про запланований рівень тарифів;

– калькуляції собівартості послуг з розшифровкою матеріальних і трудових витрат;

– обгрунтування величини прибутку;

– пояснювальну записку.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 26 червня 2002 року №558 “Про тарифи на інвентаризацію, оформлення та реєстрацію прав власності на об`єкти нерухомого майна”.

Розпорядження набирає чинності з дня його оприлюднення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *