ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків запропонував Януковичу встановити в Донецьку пам’ятник Чорноволу

|

Тарас Стецьків запропонував Віктору Януковичу встановити в Донецьку пам ’ ятник В’ячеславу Чорноволу, про це повідомила прес-служба ЛОО партії “Реформи і порядок”.

„Партія регіонів могла б взятися за спорудження пам’ятника В’ячеславу Чорноволу в центрі Донецька на місці пам’ятника Леніну,” – так прокоментував народний депутат Тарас Стецьків ініціативу партії Януковича профінансувати будівництво пам’ятника Чорноволу в Тернополі.

За словами Тараса Стецьківа, розрахунок Партії Регіонів здобути популярність в Західній Україні таким чином є просто фарсом. „На сході Україні роздмухувати істерію стосовно ветеранів УПА, а на заході України співати стрілецьких пісень – це просто цинізм як по відношенню до своїх східних прихильників, так і по відношенню до жителів заходу, – переконаний Тарас Стецьків. – Якщо ж раптом їх наміри щирі, то вони зможуть в Донецьку на місці теперішнього вождя комунізм добитися встановлення пам’ятника В’ячеславу Чорноволу. Якщо вони готові гарантувати необхідний дозвіл та візьмуться забезпечити відсутність провокацій, то я готовий особисто зробити перший фінансовий внесок та зайнятися пошуком фінансування цього проекту”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *