ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисники підпалили кабінет керівництва новородільської міської ради

|

Невідомі зловмисники підпалили кабінети міського голови та секретаря міської ради, повідомляє прес-центр головного управління МНСМ у Львівській області. Повідомлення про пожежу надійшло о 01 год. 56 хв. На місце пожежі був скерований черговий караул СДПЧ-19 м. Новий Розділ в складі двох автомобілів та одного з м. Миколаєва. На момент прибуття підрозділу до місця пожежі о 02 год. 04 хв. вогнем було охоплено приміщення кабінету міського голови та секретаря міської ради, задимлено приміщення будівлі. На момент прибуття встановлено, що вхідні двері в будівлю відчинено з ознаками взлому, розкрито вікно.

В результаті пожежі вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 5 кв.м., знищено офісну техніку, меблі та документацію. Орієнтовні прямі збитки – 20000 грн., побічні – 29800 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела запалювання зовні невідомою особою. Пожежа ліквідована в 03 год. 20 хв. Врятовано будівлю та майно на суму 50000 грн.

На пожежу виїжджала мобільна оперативна група ГУ МНС України в Львівській області, слідчо-оперативна група Миколаївського РВ УМВС України в Львівській області. Перевірку за фактом пожежі здійснює Миколаївський РВ УМВС України в Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *