ОСТАННІ НОВИНИ

Судді Скнилівської справи нарікають на упередженість львівських медіа

|

Сьогодні, 8 лютого, головуючий у справі Скнилівської трагедії суддя Військового апеляційного суду Центрального регіону Віталій Загоруйко висловив критичні зауваження щодо того, як висвітлюється судовий процес у львівських ЗМІ.

За словами В. Загоруйка, „деякі газети пишуть про надто повільне вислуховування свідчень чи про те, що у суддів швидко закінчуються гроші на відрядження“. „Насправді ми нічого не приховуємо, цього разу на відрядження нам виділили 2 800 гривень на усіх (трьох суддів та секретаря). Усім охочим я особисто можу продемонструвати відповідний „папір“ із держказначейства.“, – заявив В. Загоруйко.

30 листопада 2004 року у Львові відбулося перше судове засідання щодо шести кримінальних справ, порушених за фактом Скнилівської авіакатастрофи. 10 грудня представники державного обвинувачення завершили зачитувати обвинувальний висновок, і головуючий суддя визначив подальший порядок проведення засідання: заслуховування потерпілих, підсудних, свідків, а потім – дослідження доказів. Відтак, судове слухання було тимчасово припинено через брак коштів на відрядження суддів, які прибули з Києва.

16 грудня слухання справи відновилося, а вже 23 грудня було оголошено перерву, яка тривала до 18 січня. 21 січня слухання справи було призупинено через нестачу грошей на відрядження суддів, а 7 лютого – знову поновлено, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *