ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд не зареєстрував ініціативну групу освітян

|

Сьогодні Апеляційний суд Львівської області підтвердив рішення місцевого суду Галицького району Львова про відмову у реєстрації другій ініціативній групі з відставки міського голови Львова Любомира Буняка, — про це сьогодні повідомив голова Львівської обласної вільної профспілки науки та освіти Андрій Соколов.Він наголосив на тому, що ініціативна група продовжуватиме розпочату справу і звертатиметься до Верховного суду України.

„Буняку ми спокою не дамо. Ми і надалі будемо висвітлювати його діяльність, і він не матиме жодних шансів на обрання на наступних виборах”, — зазначив Андрій Соколов.

Як повідомляло агентство „Контекст-медіа“, у травні вчителі Львова на зборах створили ініціативну групу з проведення референдуму щодо недовіри міському голові Львова Любомиру Буняку. Проте цій рупі було відмовлено у реєстрації на підставі прострочення термінів подачі документів на реєстрацію. Вчителі Львова проте прийняли активну участь у зборі підписів за проведення референдуму, який проводила ініціативна група. Створена ОУН в Україні та ГО „Скнилівська трагедія” . Для проведення міського референдуму про недовіру міському голові ініціативна група зібрала необхідні 60178 підписів громадян, що мають право на участь в референдумі та постійно проживають у межах території, на якій пропонується провести місцевий референдум. Однак міська рада не визнала ці підписи дійними. А міський голова Львова скасував своє рішення про реєстрацію цієї групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *