ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию обвалилась земляна дамба на трасі Київ – Чоп

Наталя Дуляба

|

Розмиття лівого берега річки Стрий спровокувало обвал земляної дамби на трасі Київ – Чоп. Про це Львівському порталу повідомили у мерії Стрия.

Аварійна ситуація виникла через дощові паводки та весняні повені. Саме через це частина лівого берега річки Стрий зазнала руйнувань, а відтак стався зсув земляної дамби в межах об’їзної траси Київ – Чоп.

Цими вихідними, 30-31 березня, на місці працювали фахівці, щоб дати належну оцінку і рекомендації щодо ліквідації аварійності.

Вже в понеділок, 1 квітня, у Стрию засідала місцева комісія з питань ТЕБ і НС. Із доповідями виступили спеціалісти водних ресурсів, екології, цивільного захисту та низка інших експертів. Зрештою комісія вирішила негайно приступити до першочергових робіт, аби попередити виникнення надзвичайної ситуації.

«Аварійно-відновлювальні роботи розпочали одразу. Насамперед відбувається розчищення під’їзних шляхів до місця руйнування і створення тимчасової дороги для під’їзду великогабаритної техніки, яка укріплюватиме дамбу», – йдеться у повідомленні.

Стриян закликають утриматися від прогулянок на аварійній ділянці дамби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Стрийська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *