ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні виповнюється 30 років Василю Вірастюку

|

Сьогодні, себто 22 квітня, виповнюється 30 років від дня народження найсильнішого чоловіка України Василя Вірастюка. Василь на зорі своєї спортивної кар’єри кілька років прожив у Львові, тому львів’яни вважають його рідним богатирем. Цього року Василь вчетверте отримав титул найсильнішого українця, а деякі поважні світові видання називають його третім найсильнішим богатирем світу.

Василю Вірастюку 30 років. Він одружений, має дев’ятимісячного сина. Майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики (штовхання ядра). Кількаразовий призер європейських та світових змагань стронгменів. Член команди, яка в жовтні минулого року на Антильських островах довела всьому світу, що українці – найсильніша нація. Василь Вірастюк народився з вагою 5 кг, ростом – 68 см. Зараз його зріст дорівнює 191 см, вага – 145 кг, розмір взуття – 46, грудина – 142см, шия – 49см. Він може перевернути 400-кілограмову автопокришку, протягти на 18 метрів п’ять трамвайних вагонів чи 25-тонну пожежну машину на 1, 25 метра. Попри це Василь любить пиво, часом випиває 50 грамів і може викурити сигару.

До речі, для поціновувачів Василя Вірастюка нагадаємо, що дуже можливо, що другого травня, на день міста Василь завітає до Львова і покаже якесь силове шоу, яке досі тримається у таємниці. Організатори свята стверджують, що кожен львів’янин зможе кинути виклик найсильнішій людині України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *