ОСТАННІ НОВИНИ

“Анкербуд” сподівається на міністра оборони

|

Адміністративні споруди будівельної фірми “Анкербуд”, які розміщені на тому місці, де до Великодня має бути завершено транспортну розв’язку Сихівського моста, звичайно повинні бути демонтовані, але хто візьме під опіку 70 працівників фірми, які залишаться без роботи? – ставить запитання, на яке на сьогодні не спроможний дати відповідь жоден чиновник, директор ТзОВ “Анкербуд” Юрій Сидор.

Нагадаємо, що влада міста з вересня обіцяє надати фірмі землю і компенсувати збитки. На днях будівельні роботи перейшли на територію підприємства. “Ми не стали чинити опору. В нас нема жодного конфлікту з будівельниками Львівської залізниці. Ми є патріотами свого міста і тішимося за міст, але хто подумає за нас?” – продовжує пан Юрій. Позавчора, аби продовжити будівельні роботи розв’язки, необхідно було знести адміністративний будинок анкербудівців. Зрозуміло, що вони не могли дати на це згоди, тому вийшли захищати своє майно.

Під опіку будівельників взяв депутат Львівської міської ради від Сихова Іван Рудницький. Все що міг зробити пан Рудницький, він зробив, вважають працівники “Анкербуду”. На вчорашній сесії пан Іван подав депутатський запит меру з проханням розглянути це питання, але проблема “Анкербуду” так і не обговорювалася на вчорашній сесії. “Звичайно, можна би було зачекати до наступної сесії, як би питання не було таким нагальним, – говорить І. Рудницький, – але будівлю потрібно зносити негайно.

Дирекція будівельної фірми сама запропонувала владі дві ділянки для свого переселення. Одну ділянку влада продала, а інша належить військовим. “Підозрюю, що у влади особливі стосунки з військовими,” – говорить Юрій Сидор. На днях до вирішення проблеми долучився заступник голови ОДА Степан Лукашик. Він пообіцяв, що поговорить сьогодні на тему “Анкербуду” з міністром оборони України, який сьогодні гостює у Львові. Працівники підозрюють, що буде йтися про другу ділянку.

Нагадаємо, що за сприяння будівельних потуг анкербудівців зводився Сихівський міст, збудується розв’язка до нього, вони причетні до будівництва пам’ятника Степанові Бандері, окрім того вони обклали бруківкою центральну площу у Жовкві і центральну алею Личаківського кладовища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *