ОСТАННІ НОВИНИ

Есдеки мітингують під обласною радою

|

Близько 3 тисяч людей(за міліцейською оцінкою) зібралося на акцію протесту під стінами Львівської обласної ради. Цей мітинг, який зініціювала СДПУ(о), проходить під гаслами: “Ми маємо право на свою позицію”, “Досить грати в політику”, “Ні зростанню цін на хліб”, “Сендак – наша ганьба”. Обіцяного учора приїзду десятьох народних депутатів з фракції СДПУ(о) не сталося. За словами прес-секретаря голови ЛОО СДПУ(о) Ігора Балинського, народні депутати ВРУ не приїхали в зв’язку з відміною сесії облради.

“Починаючи з 25 вересня в облраді почались протистояння. Вперше на вимогу депутата мені не дали слова, – сказав секретар Львівського обласного комітету СДПУ(о) Ігор Шурма. – Керівництво ради шукає ворога в есдеках”. На його думку, останнім часом помітне переведення соціальних питань у політичну площину.

Як запевнив І. Балинський, на мітинг прибули всі представники з районів і голови міськрад, які балатувалися від СДПУ(о). Учасники пікету підготували резолюцію з вимогами: припинити нагнітання політичної ситуації на Львівщині і політичні репресії, провести фінансово-господарську діяльність апарату облради, і вирішити соціальні проблеми населення Львівщини. В разі невиконання цих вимог, вони обіцяють нові акції протесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *