Кадри і далі вирішують усе? - „Львівська газета“, 2 грудня

Ратуша-ForUm

|

Прогнози “Львівської газети” про кадрові перестановки у верхівці львівського істеблішменту отримали часткове підтвердження. Період міліцейського безвладдя орієнтовно повинен завершитися до 8 грудня. Нинішньому начальникові УМВС полковнику Ігореві Адамчуку (1 грудня він мав повернутися з футбольного турне в Бельгію) київське керівництво запропонувало дві керівні посади з підвищенням: начальника карного розшуку України та керівника управління міліції на транспорті.

У неприємну ситуацію потрапили ті, які перейшли вслід за Ігорем Адамчуком з Івано-Франківська. Без сумніву, новий керівник УМВС захоче змінити команду свого попередника, і куди подінуться люди з франківського кадрового десанту – питання питань, адже їх попередні місця праці вже зайнято. На посаду нового керівника львівських правоохоронців експерти прогнозують дві кандидатури: начальника УМВС у Рівненській області генерала Михайла Цимбалюка і керівника УВС на залізниці полковника Олега Сала, надаючи перевагу останньому.

Незвично закінчилося й останнє кадрове призначення, здійснене паном Адамчуком, – новий начальник управління внутрішньої безпеки Богдан Чума, якого призначили 11 жовтня, протримався на новій посаді тільки місяць і був замінений на пана Миколу Цвика. Добродій Цвик знаменитий тим, що є досвідченим адвокатом і свого часу навіть захищав убивцю Любов Кушинську в гучній справі про вбивство медиків тестя і зятя Дрожджаля та Циньовського.

Микола Савельєв, „Львівська газета“, 2 грудня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *