ОСТАННІ НОВИНИ

АРМА виставило на продаж квадроцикли Медведчука

Олег Дерев'янко

|

Агентство з розшуку та менеджменту активів виставило на продаж два квадроцикли Bombardier та багі Traxter, які належали колишньому народному депутату Віктору Медведчуку. Про це Львівському порталу повідомили в АРМА.

Агентство у травні провело відкритий конкурсний відбір юридичної особи, яка реалізовуватиме вказані вище транспортні засоби. Переможцем конкурсу, за рішенням конкурсної Комісії було обрано ПП «Тендер Онлайн».

Наразі організатор закінчує оцінку активів, після якої відбудуться торги на порталі «Прозорро.Продажі».

Передісторія

Віктора Медведчука підозрюють в низці злочинів, зокрема йому інкримінують державну зраду та сприяння у діяльності терористичної організації. Окремо правоохоронці розслідують справи й щодо його дружини Оксани Марченко. За даними слідства, її компанії фінансували «Росгвардію» та МВД РФ.

У політика і його дружини арештували 154 об’єкти майна, яхту Royal Romance за 200 мільйонів доларів, три квартири, дачу на Закарпатті та низку іншого майна.

У вересні 2022 року Віктора Медведчука обміняли на дві сотні захисників «Азовсталі», тому одіозний політик перебуває в Росії. Туди ж втекла й його дружина.

Вже з території держави-агресора Медведчук намагається реанімувати свою політичну кар’єру. Зокрема на початку 2023 року він заявив, що хоче створити новий політичний рух, аби нібито об’єднати всіх «опонентів» президента Володимира Зеленського.

Нещодавно стало відомо, що Віктора Медведчука позиціонують як голову руху «Другая Украина». Однойменне онлайн-видання готує з ним інтерв’ю і вже кілька разів закликало українських журналістів, в тому числі й редакцію Львівського порталу, долучитись.

Днями СБУ відзвітувала, що затримала в Києві підпільний осередок проросійського політичного проєкту «Другая Украина», який займався інформаційними диверсіями проти України. Зокрема, її учасники поширювали відеоконтент, в якому дискредитували Сили оборони, закликали українців скласти зброю і здатися окупантам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *