ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський суд арештував ще 154 об’єкти майна Медведчуків

Анастасія Диняк

|

Личаківський районний суд Львова арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Про це Львівському порталу повідомили у Державному бюро розслідувань.

У середу, 13 квітня, відбулося судове засідання щодо арешту майна сім’ї Медведчуків. Під арешт потрапили 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта. Окрім того, у списку також частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина.

Нагадаємо, раніше було накладено арешт на яхту Royal Romance Віктора Медведчука. Згодом суд передав її у розпорядження держави. У  дружини Медведчука Оксани Марченко арештували три квартири і дачу на Закарпатті.

Нагадаємо, що самого нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, який також є кумом Путіна, підозрюють в низці злочинів, зокрема йому інкримінують державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

Торік у травні суд відправив Медведчука під домашній арешт до середини липня. Згодом запобіжний захід продовжили. За кілька днів після вторгнення Росії в Україну з’ясувалось, що він утік.

Нещодавно суд заочно заарештував втікача Медведчука.

У вівторок, 12 квітня, втікача затримали під час спроби втечі за кордон. Згодом особистий охоронець Віктора Медведчука надав співробітникам Служби безпеки України свідчення про те, як ФСБ РФ намагалася нелегально переправити проросійського політика з України до Москви.

Президент України Володимир Зеленський запропонував Росії обміняти Віктора Медведчука на всіх українських «хлопців та дівчат», що зараз перебувають у російському полоні. Однак у Москві заявили, що Медведчук не є громадянином Росії, і вони не знають, чи хоче він участі РФ у вирішенні його долі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *