ОСТАННІ НОВИНИ

На території двох громад Львівщини виявили уламки крилатих ракет

Андрій Котенський

|

На території Камʼянка-Бузької та Бібрської громади виявили уламки крилатих ракет. В одній із громад могла вціліти бойова частина. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, на території Камʼянка-Бузької громади у 300 метрах від житлового сектору виявили уламки крилатої ракети. Їх уже обстежили фахівці. За їхнім висновком, ці уламки не становлять небезпеки.

Водночас на території Бібрської громади, за 600 метрів до найближчих жител, також виявили уламок крилатої ракети. Можливо вціліла бойова частина. Зараз спеціалісти ДСНС проводять підготовчі роботи, щоб безпечно знищити її.

«Якщо ви виявили підозрілі обʼєкти чи уламки ворожих повітряних цілей, у жодному разі не наближайтеся до них, а тим паче – не торкайтеся. Вони можуть нести загрозу вашому життю. Негайно телефонуйте за номерами 101 або 102 та повідомте про знахідку», – закликав Максим Козицький.

Як відомо, сьогодні рано-вранці рашисти атакували Львівський національний університет природокористування у Дублянах, Шевченківському районі Львова.

Москалі також повністю знищили музей Шухевича в Білогорщі, що у Залізничному районі Львова.

1 січня о 04:06 год. у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги через загрозу безпілотників.

Біля 05:00 у Львові та області почала працювати ППО. У Залізничному районі Львова через падіння уламків дрона спалахнув меморіальний музей Романа Шухевича у Білогорщі.

Вдосвіта 29 грудня Росія випустила по Львівщині 15 ракет, ППО збила 10 із них. Влучання були в житловий квартал у Львові та в об’єкт інфраструктури у Дрогобицькому районі.

Внаслідок удару у Львові загинув 44-річний чоловік. Ним виявився баскетболіст Віктор Кобзистий. Кількість поранених  становила 30 осіб. На Дрогобиччині обійшлося без жертв.

Дізнавайтесь найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *