ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалих від російського удару по Львову стало вже 30, – ДСНС

Наталя Дуляба

|

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару, який здійснили російські окупанти по Львову вдосвіта 29 грудня, зросла до 30 осіб. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Станом на 16:00 у Львові зафіксували вже 30 постраждалих внаслідок масованої атаки РФ.

Як уточнив голова ЛОВА Максим Козицький, серед потерпілих є двоє дітей. 16 людей ушпиталили.

Як відомо, всі вони поранені внаслідок влучання ракети у житловому кварталі на Сихові. На момент удару більшість перебувала вдома й отримала поранення від уламків вікон, які вибило вибуховою хвилею.

Із пошкодженого будинку на вул. Хоткевича надзвичайники врятували п’ятьох осіб. Загалом на місці працювали 60 рятувальників.

«Щоб переконатися, що всім мешканцям будинку не загрожує небезпека, рятувальники оглянули кожну квартиру чи немає там людей, яким потрібна допомога», – додають у ДСНС.

Нагадаємо, вдосвіта 29 грудня Росія випустила по Львівщині 15 ракет, ППО збила 10 із них. Влучання були в житловий квартал у Львові та в об’єкт інфраструктури у Дрогобицькому районі.

Внаслідок удару у Львові загинув 44-річний чоловік. Ним виявився баскетболіст Віктор Кобзистий. Кількість поранених щоразу зростала і донедавна становила 24 особи. На Дрогобиччині обійшлося без жертв.

Крім ракет, рашисти випустили по Львівській області 14 «Шахедів», ППО зуміла знищити 8 із них. Ворожі дрони влучили у підприємство у Львові, тут зруйнована частина адмінбудівлі та виробничих цехів. Загиблих чи поранених немає.

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *