ОСТАННІ НОВИНИ

Російська ракета вбила на Сихові людину, є поранені

Наталя Дуляба

|

У пʼятницю вранці, 29 грудня, російська ракета влучила у житловий квартал на вул. Хоткевича на Сихові. Наразі відомо про одну загиблу людину. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

«Львів. Житловий будинок на вулиці Хоткевича. Через ракетний удар одна людина загинула, троє поранених», — сповістив він.

ОНОВЛЕНО: кількість постраждалих зросла до восьми. Всі люди отримали поранення від уламків вікон, у момент удару вони перебували вдома. Їхній стан медики оцінюють як середньої важкості.

Спочатку Максим Козицький заявив, що ракета влучила у Львові у житловий будинок. Втім на фото, яке опублікував міський голова, і на відео, яке оприлюднив сам голова ЛОВА, видно, що прямого попадання не було.

Так, у будинку вибиті всі вікна, поруч можна побачити вирву. У сусідньому ліцеї теж є пошкодження.

Нагадаємо, другу повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 07:05 через масовану ракетну атаку, вона охопила всю Україну. Відбій оголосили о 09:30.

Перед цим Львівщину атакували 10 «Шахедів». Попередньо відомо про два «прильоти» у Львові, на обʼєкті критичної інфраструктури спалахнула пожежа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Садовий, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *