ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові є влучання у житловий будинок, — Козицький. ОНОВЛЕНО

Наталя Дуляба

|

У пʼятницю вранці, 29 грудня, під час масованої ракетної атаки РФ у Львові було влучання у житловий квартал на Сихові. Про це повідомляє Львівський портал.

«За попередньою інформацією, є влучання у житловий будинок у Львові. Є постраждалі», — сповістив голова ЛОВА Максим Козицький.

Дещо згодом Максим Козицький опублікував відео з місця події, на якому видно, що прямого влучання у будинок не було. Поруч на подвір’ї можна побачити вирву, у будинках повибивало шибки.

Пізніше в Львівській обласній прокуратурі офіційно заявили, що одна з ворожих ракет влучила у двір серед житлових будинків у Львові. Одна людина загинула, 15 дістали поранення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

В ліцеї, розташованому поруч із місцем ракетного удару,  спалахнула пожежа.

Таку ж інформацію про наслідки ворожої атаки відразу повідомляв і міський голова Львова Андрій Садовий, але зауважував, що всі дані ще перевіряють. У двох школах вибито вікна. Мер опублікував й фото з місця:

Усі профільні служби вже працюють на місцях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Садовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *