ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові та області працює ППО

Андрій Котенський

|

Ворожий російський безпілотник у повітряному просторі Львівської області та досяг Львова. Львів’ян закликають терміново спуститись в укриття. Про це о 05.00 год повідомив голова Львівської військової облдержадміністрації Максим Козицький.

Відразу після цього у місті стало чутно роботу ППО.

О 05.09 він закликав людей не знімати роботу мобільних груп та ППО, що відбивають атаку дронів на Львівщині.

«У Львівській області працюють ППО та мобільні вогневі групи, які збивають ворожі «шахеди». Нічого не знімайте і ніде на викладайте! Не будьте помічниками окупантів», – повідомив Максим Козицький.

Як відомо, 1 січня о 04:06 год. у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги через загрозу безпілотників.

Нагадаємо, вдосвіта 29 грудня Росія випустила по Львівщині 15 ракет, ППО збила 10 із них. Влучання були в житловий квартал у Львові та в об’єкт інфраструктури у Дрогобицькому районі.

Внаслідок удару у Львові загинув 44-річний чоловік. Ним виявився баскетболіст Віктор Кобзистий. Кількість поранених  становила 30 осіб. На Дрогобиччині обійшлося без жертв.

Крім ракет, рашисти випустили по Львівській області 14 «Шахедів», ППО зуміла знищити 8 із них. Ворожі дрони влучили у підприємство у Львові, тут зруйнована частина адмінбудівлі та виробничих цехів.

Із вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами. Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Фото умовне

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *