ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі деталі про загиблого від російської ракети у Львові

Наталя Дуляба

|

Російська ракета вдосвіта 29 грудня вбила у Львові 44-річного баскетболіста Віктора Кобзистого. Про це повідомляє Львівський портал.

«Унаслідок влучання ракети у багатоповерхівку на вулиці Хоткевича у Львові [Сихів] загинув 44-річний чоловік. Вічна пам’ять, співчуття рідним», – першим сповістив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Згодом керівник управління молоді та спорту Львівської міськради Антон Нікулін уточнив, що загиблим є Bіктор Кобзистий – український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу.

Кобзистий грав за збірну України на чемпіонаті Європи у 2001 та 2005 роках. Кар’єру завершив у 2011 році, був головним тренером жіночого «Динамо»

Як відомо, ще 17 людей внаслідок атаки по Львову отримали поранення, серед них є одна дитина. Більшість отримала поранення через уламки вікон, які вибило вибуховою хвилею. Госпіталізації потребували п’ятеро постраждалих.

Значних руйнувань зазнали 7 житлових будинків у Львові, ще 11 пошкоджені меншою мірою. Понівечені два ліцеї й дитсадок.

На місцях працюють усі служби, триває пошук ймовірних інших постраждалих.

Нагадаємо, вдосвіта 29 грудня Росія випустила по Львівщині 15 ракет, ППО збила 10 із них. Влучання були в житловий квартал у Львові та в об’єкт інфраструктури у Дрогобицькому районі.

Внаслідок удару у Львові загинула одна людина, ще 17 поранені. На Дрогобиччині обійшлося без жертв.

Крім ракет, рашисти випустили по Львівській області 14 «Шахедів», ППО зуміла знищити 8 із них. Ворожі дрони влучили у підприємство у Львові, тут зруйнована частина адмінбудівлі та виробничих цехів. Загиблих чи поранених немає.

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *