На Київщині ракету збили зі стрілецької зброї

Наталя Дуляба

|

Під час масованої атаки 29 грудня на Київщині нацгвардійці збили російську ракету зі стрілецької зброї. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Так успішно спрацювали бійці 27 Печерської бригади. Мобільна вогнева група виявила повітряну ціль, що рухалась на Київ, і відкрила вогонь із кулеметів.

«В результаті вогневого ураження в ракеті відбулась детонація паливних баків, втрата керування і висоти», – йдеться у повідомленні.

Сама бойова частина ракети не здетонувала.

Нагадаємо, у ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Під ударом опинилися Київ, Харків, Дніпро, Одеса, ЛьвівЗапоріжжя та інші міста. Досі було відомо, що кількість загиблих цього дня сягнула 30 людей, ще понад 160 українців дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *