ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти 22 рази обстріляли Харків, є жертви

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю вдосвіта, 29 грудня, російські окупанти 22 рази обстріляли Харків ракетами С-300. Наразі відомо про трьох загиблих і 13 поранених. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

Масований ракетний удар армія РФ здійснила з 05:00 до 08:00. Встановлено, що за три години ворог 22 рази вдарив по місту ракетами С-300.

Попередньо відомо про трьох загиблих і 13 поранених. Пошуково-рятувальні роботи тривають, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

«У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки», – йдеться у повідомленні.

За цими фактами вже відкрито кримінальне провадження за ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Водночас у ДСНС показали кадри порятунку людини з-під завалів:

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Попередньо відомо, що під час обстрілів окупанти вбили 20 українців, ще 116 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *