ОСТАННІ НОВИНИ

Росія сьогодні запускала все, крім «Калібрів», – Ігнат

Маркіян Рой

|

Сьогодні Росія здійснила чергову масовану атаку по Україні, використовуючи ракети та безпілотники. Про це речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив в ефірі інформаційного марафону.

«Ворог завдав масованого удару. Сьогодні це можна назвати, дійсно, масований ракетний удар різними засобами повітряного нападу. Фактично летіло усе. Мабуть, «Калібрів» не було, а так і «Кинджали» ми бачили, і балістику С-300, і крилаті ракети, які досі знаходяться на наших радарах – західна частина України», – зазначив Ігнат.

Він також повідомив про застосування ворогом «Шахедів», які летіли з південно-східного напрямку. Крім того, противник застосовував ракети Х-22, біля 16 стратегічних бомбардувальників Ту-95 було застосовано.

«Стільки червоного на наших моніторах (червоне — це повітряні цілі — ред.) дуже давно не було видно, коли все було фактично в повітряних цілях ворога в усіх областях, в усіх напрямках. Спершу «Шахедами» вели розвідку боєм окупанти, далі вже запустили ракети різних типів. Традиційно зрештою вони кружляли, обходячи потенційні місця, де їх можуть збити. Вони таким чином заходили вже на ціль, могли просто облетіти по кругу і зайти з іншого боку, не з того, що залітали», – додав Ігнат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *