ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі російськими ракетами пошкоджено ТЦ та пологовий будинок, є поранені та загиблі

Маркіян Рой

|

На Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів загинули шестеро людей та 28 поранених. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Трагічний ранок для області. Ворог атакував ракетами. Попередньо постраждали майже півтора десятка людей. Чотири – загинули», – зазначив Сергій Лисак.

У Дніпрі ракета влучила по торговельному центру. Виникла пожежа. Відомо, що пошкоджено приватну оселю, шестиповерхову будівлю, пологовий будинок, зазначив Лисак, додавши, що інформація ще уточнюється.

Згодом очільник МВС Ігор Клименко додав, що загинуло 5 та травмовано 15 осіб. Також є влучання по пологовому будинку. Підрозділи ДСНС врятували 4 пацієнток.

За даними Дніпропетровської обласної прокуратури, у результаті ракетного удару по Дніпру отримали поранення двадцять людей, серед них дитина. Кількість потерпілих встановлюється.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За оновленими даними Сергія Лисака, кількість жертв через влучання по Дніпру зросла до 6 загиблих. 28 постраждалих. Серед них – 1,5-річна дитина. Також дві жінки, які вважались зниклими, вийшли на зв’язок. Рятувальники завершили пошукову операцію.

Окрім торгового центру і пологового, в місті зруйнований вщент один приватний будинок, пошкоджені вісім адмінбудівель, щонайменше два десятки багатоповерхівок, автівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *