ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість жертв російської атаки на Київ сягнула дев’яти

Наталя Дуляба

|

Внаслідок масованого удару російських окупантів по Києву 29 грудня загинули дев’ять людей, ще 24 особи поранені. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

Загиблих через обстріли військ РФ української столиці щоразу більшало і станом на 18:00 їх стало уже дев’ятеро. Ще 24 людини постраждали.

Надзвичайники витягнули з-під завалів 8 осіб.

Наразі на двох складах у Шевченківському районі вже ліквідували пожежу, втім загалом рятувальні роботи у місті ще тривають.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по Києву пошкоджено цивільні об’єкти, складські приміщення, будівлю станції метрополітену, а також низку автомобілів. Досі було відомо про сімох загиблих.

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Попередньо було відомо, що під час обстрілів окупанти вбили 20 українців, ще 116 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *