ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі виявили чотирьох загиблих, рятувальна операція триває. ОНОВЛЕНО

Наталя Дуляба

|

Внаслідок масованого ракетного удару по Запоріжжю вдосвіта 29 грудня загинули щонайменше четверо людей, втім пошуки під завалами тривають. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, війська РФ здійснили масований обстріл інфраструктури в Запоріжжі. Ракети поцілили у різні райони міста, наразі відомо про чотирьох загиблих, є поранені.

ОНОВЛЕНО: станом на 17:30 за даними Запорізької ОВА, кількість загиблих зросла до восьми, поранених – до 13 осіб.

Серед загиблих, як сповістив міністр освіти Оксен Лісовий, – 53-річна вчителька початкових класів.

У Запоріжжі пошкоджено декілька місцевих підприємств. Під завалами одного із зруйнованих промислових об’єктів перебувають люди, триває рятувальна операція.

Два приватні житлові будинки зруйновані вщент, інші зазнали пошкоджень. Вибуховою хвилею та уламками вибито вікна.

Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Попередньо відомо, що під час обстрілів окупанти вбили 20 українців, ще 116 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *