ОСТАННІ НОВИНИ

Наймасованіша атака Росії забрала життя 30 українців, – МВС

Наталя Дуляба

|

Внаслідок найбільш масованої атаки російських окупантів по Україні загинули вже 30 людей, ще понад 160 поранені. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Жертв російського терору у ніч на 29 грудня побільшало. Якщо раніше було відомо про 20 загиблих українців і 116 поранених, то тепер йдеться про 30 жертв. Ще понад 160 людей отримали поранення.

«53 людини сьогодні врятували наші титани з ДСНС. 8 із врятованих дістали з-під завалів. Дякую кожному та кожній, хто сьогодні рятував, допомагав, піклувався, хто робив неможливе заради порятунку інших», – додав глава МВС.

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Під ударом опинилися Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя та інші міста.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *