ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова відкрили пункт прийому документів на виготовлення е-квитка

Аліса Белей

|

У центрі Львова відкрили пункт приймання документів на виготовлення персоналізованої транспортної картки – у ЛКП «Княже місто», що на вул. Тихій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Адміністратор ЛКП «Львівавтодор» приймає документи з пн.- чт. з 8:00 до 17:00, та у пт. з 8:00 до 16:00.

Нагадаємо, у Львові виготовити персоналізовану транспортну картку для пільговиків можна у 12 Центрах надання адміністративних послуг, а також у ще семи пунктах приймання документів.

Нагадаємо, у Львові перші пільгові е-квитки почнуть видавати вже у листопаді.

Як відомо, Львів готується до введення е-квитка. Зокрема, у середині березня місто отримало першу партію валідаторів. Поступово обладнання почали монтувати у громадському транспорті для того, аби його протестувати. Завершити цей процес мають до кінця 2021 року.

Зазначимо, спочатку у мерії Львова планували, що е-квиток у Львові запрацює не раніше осені 2021 року, проте тепер дедлайн вкотре змістився на січень 2022 року.

Електронний квиток діятиме у всьому громадському транспорті Львівської громади, однак його запуск планують розпочати з трамваїв і тролейбусів, а вже після цього – у маршрутках.

Після введення е-квитка пільгові картки будуть іменними. А загалом проїзні квитки у громадському транспорті Львова будуть короткотривалими (наприклад, на годину), довготривалими (на день, тиждень), також діятимуть картки-абонементи (на місяць, квартал, пів року, рік). Також після введення електронного квитка суттєві зміни будуть й у проїзді пільговиків. Детальніше про це читайте тут.

Також Львівський портал розповідав, що зміниться у громадських перевезеннях Львова та як саме працюватиме е-квиток. Детальніше читайте у матеріалі: «Е-квиток від А до Я: які зміни чекають на Львів у 2022 році».

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *