ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили ще 1117 хворих на коронавірус

Вероніка Рой

|

Станом на ранок неділі, 21 березня, на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили 93 537 особам. За минулу добу виявили ще 1117 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

За попередню добу в області провели 2 124 дослідження на коронавірус, з них 1 117 виявилися позитивними.

За увесь час COVID-19 підтвердили у 93 537 осіб. Від ускладнень інфекції померло 2 482 людей (+ 8 за минулу добу). Натомість одужали від коронавірусної інфекції 75 031 особа (+259 за минулу добу).

Зазначимо, у Львові та області фіксують стрімкий ріст захворюваності на коронавірус. Фактично, за даними ЛОДА, кожен другий ПЛР-тест на коронавірус є позитивним.

Через ріст захворюваності на COVID з п’ятниці, 19 березня,у  Львові ввели жорсткий карантин. Триватиме він щонайменше тиждень, до 28 березня. Також посилити карантинні обмеження рекомендували на території усієї області.

У зв’язку зі погіршенням ситуації із Covid у Львові розгорнуть додаткові шпиталі на 700 ліжок, а в лікарнях на території області облаштують ще 600 ліжок. До 1 квітня Центр легеневого здоров’я розгорне ще 150 COVID-ліжок. 

Через стрімке збільшення госпіталізацій у лікарні швидкої допомоги хворих на Covid 17 березня почали класти у приміщенні медичного коледжу, що діє при медустанові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *