ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині вперше виявили більше тисячі нових хворих на covid

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок вівторка, 16 березня, на Львівщині виявили 1065 нових хворих на Covid-19, тоді як одужали 600 людей, ще 20 осіб померли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Так, коронавірус на Львівщині підхопили вже 88 124 людини.

За попередню добу в області провели 2289 досліджень на коронавірус, з них – 1065  позитивні.

Померло – 2413 людей ( з них – 20 за минулу добу). Одужали від коронавірусної інфекції – 73 325 осіб (600 за добу).

Нагадаємо, станом на 15 березня у Львові на 30% зросла захворюваність на коронавірус. Зараз у лікарнях лежать майже пів тисячі пацієнтів, тоді як загалом для таких хворих поки є 1300 ліжок. До початку квітня у двох львівських лікарнях збираються розгорнути додатково 700 ліжок, а також перепрофілювати п’ять поліклінік під денні стаціонари. На це витратять 18 млн грн. 

Лікарні Львівської області зараз заповнені майже на 57%. Із таким показником область – на порозі «червоної» карантинної зони, яка несе за собою низку жорстких обмежень. Про те, що область от-от перейде у «червону» зону вже заявив і очільник МОЗ Максим Степанов. Про те, яких обмежень чекати від «червної зони», читайте за посиланням.

Додамо також, що з 16 березня учні 5-11 класів у Львові переходять на дистаційне навчання, аби розірвати ланцюжок поширення Covid.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *