ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу помер медик Львівської обласної інфекційної лікарні

Наталя Дуляба

|

Коронавірус забрав життя 56-річного Ігоря Мартинюка – завідувача гепатитним відділенням Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила епідеміологиня, в.о. гендиректора Львівського лабораторного центру Наталя Іванченко.

 

«Коронавірус забрав життя ще однієї Людини. Це лікар, завідувач гепатитним відділенням Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Мартинюк Ігор Іванович. Друг, колега… був. Плакати не хочеться. Хочеться кричати, коли вірус забирає життя фізично здорової і ще молодої людини. Вічна пам’ять. Співчуття родині», – написала Наталя Іванченко.

Епідеміологиня також закликала всіх мешканців Львівщини не нехтувати карантинними обмеженнями та заходами індивідуальної безпеки.

Зазначимо, загалом на за час пандемії коронавірусу на Львівщині померли 33 медпрацівники, 12 із – це лікарі. У Держпраці заявили, що візьмуться розслідувати смерті 9 із цих медиків.

Нагадаємо, нещодавно COVID-19 забрав життя багаторічного працівника Львівського лабораторного центру Ігоря Колянчікова. На початку жовтня від коронавірусу помер Ігор Орлов – старший лікар диспетчерського відділу швидкої допомоги. Роботі у «швидкій» він присвятив 45 років свого життя.

У вересні від COVID-19 також помер також головний спеціаліст міського управління охорони здоров’я Богдан Остальський. Він був лікарем-педіатром. Чоловіку було 60 років.

До Дня медика Львівський портал писав про медпрацівників області, які пожертвували власним життям у боротьбі з коронавірусом. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *