ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині коронавірусом заразились майже 3000 медиків, 33 померли

Наталя Дуляба

|

Станом на початок листопада коронавірус на Львівщині діагностували 2964 медикам. Від ускладнень, спричинених хворобою, померли 33 медпрацівники. Про це Львівському порталу повідомили в Українському лікарському товаристві у Львові.

 

Так, COVID-19 на Львівщині підхопили 2964 медичні працівники. Серед них 1 064 людини – це лікарі, 1 158 осіб – середній медперсонал, 453 особи – молодший медперсонал, 289 осіб – немедичний персонал.

Від ускладнень, спричинених коронавірусом, в області померли 33 медпрацівники, в тому числі 12 лікарів.

Зазначимо, станом на кінець вересня на Львівщині було 2152 хворих на коронавірус медпрацівники. Найбільше хворіють медики львівської лікарні швидкої допомоги, обласної клінічної лікарні та «швидкої».

Нещодавно COVID-19 забрав життя багаторічного працівника Львівського лабораторного центру. На початку жовтня від коронавірусу помер Ігор Орлов – старший лікар диспетчерського відділу швидкої допомоги. Роботі у «швидкій» він присвятив 45 років свого життя.

У вересні від COVID-19 також помер також головний спеціаліст міського управління охорони здоров’я Богдан Остальський. Він був лікарем-педіатром. Чоловіку було 60 років.

За інформацією Фонду соціального страхування України, у Львівській області найбільше в Україні хворих на COVID-19 медичних працівників.

До Дня медика Львівський портал писав про медпрацівників Львівської області, які пожертвували власним життям у боротьбі з коронавірусом. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *