ОСТАННІ НОВИНИ

Батько чотирьох дітей на обсервації вчинив самогубство

Андрій Котенський

|

Тернополянин, який нещодавно повернувся з-за кордону, покінчив життя самогубством. Про це Львівському порталу повідомили у Тернопільському міському штабі для боротьби з коронавірусом.

 

За даними відомства, 39-річний тернополянин 14 квітня повернувся з Польщі. Протягом двох років він майже весь час жив за кордоном.

Із 20 квітня чоловік потрапив на обсервацію у міську лікарню №3. Симптомів коронавірусу у чоловіка не було, тричі на день він вимірював температуру тіла, не скаржився на самопочуття.

«Чоловіку 39 років, одружений, виховував 4 дітей. Йому ніхто не приносив у лікарню передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій він жив сам, був індивідуальний санвузол і балкон. Ввечері, 24 квітня, він зачинився у палаті. На вечірньому обході медики не змогли відчинити двері, тому викликали поліцію. У палаті його виявили вже без ознак життя. Чоловік покінчив життя самогубством», – йдеться у повідомленні.

Причину самогубства встановить слідство.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Українці, які прилетіли двома евакуаційними рейсами із курортного Балі через Доху в Київ, саботують процес 14-денної обсервації в готелі, який виділила держава. В одного із пасажирів рейсу з Дохи підозра на коронавірус.

29 березня в Борисполі евакуйовані з В’єтнаму українці намагалися уникнути  обсервації та тікали з аеропорту.

Як відомо, президент Володимир Зеленський пообіцяв, що для припинення поширення коронавірусу, який ввозять українські туристи та заробітчани з-за кордону із 29 березня буде повністю зупинений в’їзд пасажирів в Україну. Однак після цього рух поїздів та евакуаційних рейсів із потенційно хворими українцями не припинили.

Відтак кабінет міністрів вирішив зробити обов’язковою обсервацію для тих українців, які повертаються з-за кордону.

Як відомо, через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня. Нещодавно Кабмін знову продовжив карантин до 11 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *