ОСТАННІ НОВИНИ

У МОЗ заявили, що помилилися про «одужання» вісьмох осіб

Ольга Денисяка

|

У Міністерстві охорони здоров’я спростували інформацію про те, що станом на 22 березня в Україні від коронавірусу одужали 8 людей. Насправді у 8 людей у Чернівецькій області були підозри на нього, які не підтвердилися. Про це МОЗ повідомило на своєму офіційному Телеграм-каналі, передає Львівський портал.

 

«У 8 людей було зафіксовано підозру на COVID-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на COVID-19, які були негативні. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції», – йдеться у повідомленні.

Перед цим у Центрі громадського здоров’я та у МОЗ повідомили, що в Україні після коронавірусу одужали вже 8 людей.

Відтак станом на ранок 22 березня в Україні офіційно від коронавірусу одужав один пацієнт.

В Україні підтверджені 47 випадків інфікування коронавірусом. Три випадки стали летальниими. У Житомирській області померла 71-річна жінка, яка нещодавно повернулася з Польщі та протягом тижня гостювала на Львівщині. Також від COVID-19 у Чернівецькій області померла 33-річна жінка. Також від цієї недуги померла мешканка Івано-Франківська.

Нагадаємо, на Львівщині коронавірус підозрюють уже у 84 людей, 30 із них перебувають вдома на самоізоляції, решта – у лікарні. Важкохворих немає, усі пацієнти мають ознаки ГРВІ.

Коронавірус виявили наразі в однієї людини – львів’янина, який повернувся з Німеччини. У чотирьох осіб, які раніше звернулися за допомогою львівських медиків, лабораторно не виявили коронавірусної інфекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *