ОСТАННІ НОВИНИ

У Славському в готелі отруїлися 14 людей

Вероніка Рой

|

У селі Славське, що у Сколівському арйоні Львівщини, в готелі отруїлись 14 людей, серед них – четверо дітей. Про це сьогодні, 12 лютого, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

 

Як повідомляється, 11 лютого до ДСНС надійшла інформація, що до Сколівської центральної районної лікарні з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано 14 осіб. Серед них – четверо дітей. Постраждалі харчувалися в готелі «Рандеву» у селі Славське Сколівського району.

Проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Як повідомляв Львівський портал, у 2019 році Львівщина встановила антирекорд за кількістю спалахів кишкових інфекцій у закладах громадського харчування. Чому після бенкетів у ресторанах мешканці масово потрапляють на лікарняні ліжка, читайте тут.

Зокрема, у ресторані комплексу «Криве озеро» у Новояворівську отруїлися 24 людини. У частини хворих медики виявили самльмонелу. Під час святкування весілля у ресторані «Сінатра» на вул. Кульпарківській отруїлися вісім людей. У трьох із них теж висіяли сальмонелу.

Ця бактерія стала причиною отруєння й відвідувачів ресторану «Княжий двір», що у Сокільниках. Також сальмонела вклала на лікарняне ліжко людей, які наприкінці листопада 2019 року святкували весілля у кафе на Сихові.

Львівський портал писав про те, що треба знати про сальмонелу, і як вберегтися від зараження нею. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *