ОСТАННІ НОВИНИ

Народний рух України підтримав Петра Порошенка

Олена Карп'юк

|

Політична патрія «Народний рух України» прийняла рішення підтримати кандидата у президенти Петра Порошенка. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 13 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Львівської міської організації політсили Ігор Мартинюк, передає Львівський портал.

 

Він зазначив, що багато українців чекали на те, що Народний рух висловить свою позицію щодо кандидата на пост президента. Таке рішення, за словами Мартинюка, для партії було непростим.

«Сьогодні Центральний провід Народного руху України прийняв виважене та непросте рішення про підтримку кандидата в Президенти України Петра Порошенка… Маємо надію, що і в цей складний для нашої держави час Ви прислухаєтесь до нашої думки, – голосу організації В’ячеслава Чорновола, Михайла Бойчишина, Василя Кіндрацького, Тараса Дороша, Василя Розлуцького, Володимира Горбового, Бориса Золотника, Василя Губаля і тисячі Героїв та патріотів України», – написав Ігор Мартинюк.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Нагадаємо, другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Главу держави українці обиратимуть з-поміж двох кандидатів – Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський закликав чинного керівника держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик.

Згодом Зеленський заявив, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. Однак чинний президент запропонував опоненту зустрітись на стадіоні 14 квітня о 14:00 год.

Зазначимо, що згідно зі статтею 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваються у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

Водночас у ЦВК вже заявили, що дебати мають відбутися лише у студії «Суспільного», натомість дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Зважаючи на ситуацію із різними датами дебатів, у штабі Порошенка нещодавно заявили, що їх наймовірніше не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *