ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть на толоку на територіїї Центру опіки сиріт

Наталя Дуляба

|

Наступної суботи, 20 квітня, всіх небайдужих закликають долучитися до толоки, яка відбуватиметься на території Центру опіки сиріт, що на вул. Короленка, 7. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Центру опіки сиріт Роман Прокопець, передає Львівський портал.

 

Роман Прокопець наголосив, що сьогодні на території центру назбиралось чимало сміття, яке необхідно поприбирати. Відтак всіх небайдужих просять долучитися наступної суботи до толоки, яка розпочнеться об 11:00 год.

«Ці фото не з зони бойових дій. Це місце проведення дозвілля нашої молоді, молоді Львова. Віримо, що в майбутньому тут буде Дім милосердя, а сьогодні нам потрібні руки допомоги, аби навести лад. Прийди і зроби майбутнє кращим», – написав Роман Прокопець.

Нагадаємо, на вул. Короленка, 7 знаходиться колишня школа-інтернат, у якій зараз діє Центр опіки сиріт УГКЦ. 27 лютого Львівська обласна рада, яка є власником цього приміщення, продала його на аукціоні завуальованому покупцю. Однак суд призупинив продаж школи-інтернату.

Як повідомляв Львівський портал, проти виселення Центру опіки сиріт виступили небайдужі львів’яни, які створили петицію до міськради Львова з проханням стати на захист дітей. Мерія підтримала петицію та зверталась до обласної ради з проханням передати приміщення на вул. Короленка, 7 цьому центру.

Для того, щоб дітей не виселили з приміщення школи-інтернату, священнослужителі розпочали збір коштів для викупу будівлі, також у Львові проводили благодійні концерти, під час яких теж збирали гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *