ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів’яни збираються на пікет проти безчинства у пологових будинках Львова

|

Завтра о 10.00 перед ЛОДА (вул. Винниченка, 18) підбудеться пікет проти катастроф у пологових будинках Львова. Небайдужі львів’яни вийдуть вшанувати пам’ять загиблої у пологовому будинку Полінки.Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

вагітна жінка

В понеділок у Львові відбудеться безпрецедентна акція – небайдужі львів’яни вийдуть до будівлі ЛОДАвшанувати пам’ять дівчинки Полінки Стронціцької, яка загинула у пологовому будинку. Акція також буде пікетом проти катастрофи у пологових будинках міста. Активні львів’яни вимагатимуть неупередженого розслідування смерті дівчинки, а також негайного наведення ладу у пологових міста. Трагедія підняла масштабну хвилю обурення у соціальних мережах, тож очікується, що в понеділок під ЛОДА свічки запалюватимуть сотні львів’ян.

Активісти матимуть чіткі вимоги до влади міста та області. Зокрема мова йде про: неупереджене розслідування трагедії, відсторонення лікарки від виконання службових обов’язків, проведення перевірок у всіх пологових, термінове відновлення роботи найбільшого у Львові пологового – перинатального центру на вулиці Вашингтона.

Нагадаємо, на початку жовтня у пологовому будинку на Рапопорта Тетяна Свінціцька народила мертву дитину. Вагітність проходила нормально, а вага немовлятка становила 3 кг 800 грам. Усі факти та розповіді свідчать, що дитина померла внаслідок медичної недбалості. Зараз триває розслідування.

Фото: soveti.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *