ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома захисниками

Наталя Дуляба

|

У неділю, 20 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь трьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Свистун

Житель села Корчин Радехівської громади. Проходив службу у військовій частині А0998. Ще з 26 березня 2022 року воїна вважали зниклим безвісти. Напередодні його загибель підтвердили. Життя Ігоря обірвалось під час виконання бойового завдання на Луганщині, йому було 54 роки.

Віталій Соя

Проживав у селі Хильчиці Золочівського району. З 2015 року брав участь в АТО. На початку повномасштабного вторгнення знову став на захист України. Був стрільцем-санітаром взводу охорони. Загинув 16 жовтня поблизу населеного пункту Козача Локня Курскої області. Воїну було 52 роки.

Анатолій Хромчак

Родом зі села Рожанка Кам’янка-Бузької громади. Із початком повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ, зокрема служив у 24 ОМБр ім. короля Данила. Захисника вважали зникли безвісти з 23 квітня 2022 року. Напередодні підтвердили, що він загинув під час бою поблизу населеного пункта Попасна Луганської області. Воїну назавжди 26.

Вічна пам’ять усім військовим, які загинули за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *