ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень росіяни атакували Україну 800 авабомбами і 500 дронами

Наталя Дуляба

|

Росія продовжує активно обстрілювати Україну. Лише за останній тиждень окупанти застосували близько 800 керованих авіабомб, понад 500 ударних дронів та більше двох десятків ракет різних типів. Про це 20 жовтня повідомив президент Володимир Зеленський.

«Щоденно Росія завдає ударів по наших містах і громадах. Свідомий терор ворога проти наших людей. Об’єднаний задля захисту світ здатен протистояти цьому цілеспрямованому терору. Україна потребує більше засобів ППО та далекобійності. Я вдячний усім партнерам, які це усвідомлюють і підтримують нас», – прокоментував глава держави.

Зазначимо, 14 жовтня російські окупанти вперше за півтора місяця не атакували Україну «Шахедами». Це була перша спокійна ніч, коли ППО не «полювала» на ворожих дронів.

Водночас уже вночі 16 жовтня рашисти запустили по Україні 136 «Шахедів, у ніч на 18 жовтня – 135 ударних безпілотників. Це були найбільш масовані дронові атаки.

Крім того, війська РФ також періодично здійснюють й точкові ракетні удари по Україні. Для масованих, як відомо, їм потрібно накопичувати запас.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *