ОСТАННІ НОВИНИ

Україна зупинить наступ росіян на сході, коли отримає нові партії зброї, – Зеленський

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна зможе зупинити наступ російських військ на східному фронті, де вони зараз утримують ініціативу. Це станеться, коли Україна отримає нові партії зброї від партнерів. Про це він сказав під час спільної пресконференції з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою, передає hromadske.

«У разі збільшення постачання зброї ми зможемо зупинити їх на сході. Там зараз у них ініціатива. Це не секрет. Нам потрібно їх зупинити і забрати ініціативу у свої руки», – заявив Зеленський.

Це, за його словами, можливо за наявності нових укомплектованих бригад, які замінять ті, що мають піти на ротацію. Глава держави зазначає, що тривалість від ухвалення рішень про будь-яку іноземну допомогу до безпосереднього її отримання на фронті в Україні вимірюється «не в кілометрах, а в тижнях і місяцях».

Зеленський також сказав, що в росіян «не все так добре, як вони вважали», хоча на всіх напрямках рф посилює свої військові угруповання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *