ОСТАННІ НОВИНИ

17 травня мешканців Сихова кличуть здати кров

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю вранці, 17 травня, на Сихові працюватиме мобільний пункт забору крові. Мешканців мікрорайону закликають стати донорами. Про це повідомляє Донор UA.

З 09:00 до 12:00 біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці (майдан Івана Павла II папи Римського, 1) буде працювати перший в Україні повноцінний мобільний центр крові. Це автобус, обладнаний усім необхідним, аби безпечно та комфортно здати кров.

Забір крові здійснюватимуть фахівці Міського центру служби крові Першого медоб’єднання Львова.

Мобільний центр крові має п’ять ліжок для донорів та зручне місце для відпочинку до та після процедури. Є мінілабораторія, локація для консультування з лікарем та спеціальний холодильник для зберігання крові.

Також весь час тут будуть четверо кваліфікованих медиків, які супроводжують донорів упродовж усього процесу – від підготовки здачі крові до післяпроцедурного періоду.

Для того, щоб уникнути черг, донорів просять обрати зручний час і зареєструватись на нього. Опісля здачі крові всіх пригощатимуть смаколиками.

Перш ніж реєструватися, переконайтеся, що ви не маєте абсолютних чи тимчасових протипоказань до донорства. Правильно підготуйтеся до процедури, аби зберегти гарне самопочуття.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *