ОСТАННІ НОВИНИ

Після двомісячного карантину ЛКП «Лев» повертається до роботи

Андрій Котенський

|

Із понеділка, 22 квітня, Львівське комунальне підприємство «Лев» повертається до звичайного режиму роботи. Впродовж двох місяців карантину на підприємстві не виявили тварин з ознаками захворювання сказом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Львів’ян знову запрошують у гості до ДКП «Лев», а також закликають прихищати підопічних – котів та собак. Нині на підприємстві перебуває 48 собак та 4 коти.

«Ми дотримувались всіх профілактичних заходів: щодня проводили клінічний огляд тварин та дезинфікували приміщення. Під час карантину не було переміщення собак чи котів ані територією підприємства, ані за його межі», – зазначив директор ЛКП «Лев» Роман Добуш.

Нагадаємо, 21 лютого бригада ЛКП «Лев» відловила безпритульного пса на вул. Гоголя і привезла на територію підприємства. Собаці зробили щеплення й спочатку ознаки сказу не проявлялись.

Проте на наступний день тварина померла. Лабораторна експертиза показала, що причиною смерті був сказ.

Підприємство закрили на 60-денний карантин, також введено карантин у 5-кілометровій зоні довкола вул. Гоголя, де відлили хворого собаку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *