ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську іноземці напали на підлітка

Ольга Денисяка

|

На Львівщині поліцейські затримали іноземців за розбійний напад на неповнолітнього. У зловмисників вилучили пістолет та револьвер з набоями, холодну зрою, а також набої до автоматичної зброї. Їм загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

30 квітня близько 22:00 год. на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 16-річного жителя міста Новояворівськ про те, що неподалік села Новий Яр на нього напали двоє чоловіків. Зловмисники під погрозою застосування зброї відібрали у потерпілого  його мотоцикл «Kawasaki Ninja» та втекли. За словами заявника, один з нападників поїхав на його мотоциклі, а інший – в автомобілі «Nissan X-Trail».

На території Львівської області негайно ввели спеціальну поліцейську операцію «Перехоплення». До розшуку та затримання зловмисників були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції. Правоохоронці встановили маршрут руху зловмисників, а також їх місцеперебування.

Патрульні поліцейські затримали фігурантів на території автозаправної станції по вулиці Богдана Хмельницького у Львові.  Особи затриманих встановили – ними виявились двоє іноземців віком 24 та 25 років, які тимчасово мешкають у Києві.  У зловмисників поліцейські вилучили пістолет та револьвер з набоями, холодну зрою, а також набої до автоматичної зброї.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *