ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Харківщині: є загиблі та поранені

Ольга Денисяка

|

Зранку 1 травня російські військові обстріляли цивільну автівку та будинок на Харківщині. Внаслідок удару загинули двоє людей. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За інформацією голови ОВА, о 10:00 год. росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці.

Також спалахнули ще три автівки, які були неподалік місця влучання — постраждали 77-річний чоловік та жінка 74 років.

Усі обставини з‘ясовуються. Інформація оновлюється.

В Офісі генпрокурора повідомили про розпочате досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 1 травня збройні сили рф завдали удари з авіації по центру селища Золочів Богодухівського району.  Пошкоджено адміністративні будівлі, приватні житлові будинки. Знищено щонайменше 20 автівок.

Загинули чоловік та його 38-річна донька. Вони перебували в одному автомобілі.  Наразі також відомо про пʼятьох поранених. Інформація буде оновлюватись.

За попередніми даними, ворог завдав удари по населеному пункту трьома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *