ОСТАННІ НОВИНИ

Суд залишив Романа Гринкевича під вартою та зменшив заставу

Ольга Денисяка

|

Печерський суд Києва продовжив запобіжний захід Роману Гринкевичу — сину львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича та фігуранту справи про постачання одягу для ЗСУ. Про це Суспільному повідомив адвокат Гринкевича Андрій Гуджал.

Він перебуватиме під вартою ще два місяці з можливістю внести 393 мільйони гривень застави.

За словами адвоката, клопотання на продовження запобіжного подавали прокурори. Роман Гринкевич є одним з пʼятьох підозрюваних у справі постачання одягу для ЗСУ. Раніше застава для Гринкевича сягала 500 млн грн.

Зазначимо, що Роман Гринкевич є сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Їх обох разом із кількома іншими особами підозрюють у розкраданні коштів на закупівлях Міноборони.

Романа Гринкевича взяли під варту ввечері 22 січня із можливістю внесення 500 млн грн застави.

Затримали Романа Гринкевича в Одесі наприкінці січня, адже він збирався перетнути державний кордон. Перед цим чоловіка оголосили в розшук, він був останнім із п’яти фігурантів справи про розкрадання 1 млрд грн на військових закупівлях Міноборони, який переховувався від слідства.

Романа Гринкевича обвинувачують в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні. Його батько теж перебуває у СІЗО, там йому оголосили нову підозру. На майно родини наклали арешт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *