ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 9-річна дівчинка їхала за кермом авто. Поліція розшукує батьків

Ольга Денисяка

|

У Львові чоловік посадив за кермо автомобіля 9-річну доньку. Тато дівчинки сидів поруч з нею та знімав доньку на відео. Патрульна поліція Львівщини встановлює особу чоловіка.

У соцмережах поширили відео, де за кермом автомобіля їде 9-річна дівчинка. Її тато сидить поруч на пасажирському сидінні та знімає на відео, як донька веде авто.

«Отако пацани треба жити, щоб я сидів збоку, собака спокійно сиділа і доця мене в дев’ять років везла додому. Оце рівень… Їдь у своєму ряді. Вирівнюйся, щоб тебе ніхто не обігнав. Молодець. Ще рік і на гонки», – коментує чоловік на відео.

У патрульній поліції Львівської області відреагували на інцидент та повідомили, що наразі встановлюють особу чоловіка, щоб притягнути його до адміністративної відповідальності.

«З метою реагування на адміністративне правопорушення, управлінням патрульної поліції у Львівській області вживаються заходи щодо встановлення особи, для подальшого складання адміністративних матеріалів», – прокоментували у патрульній поліції

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *