ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські медики врятували 3-річного хлопчика з вродженою вадою нирок

Ольга Денисяка

|

Лікарі Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдиту»  успішно пролікували 3-річного Назара із вродженим уретерогідронефрозом. Про це повідомили в пресслужбі медзакладу.

Коли мама хлопчика ще була вагітна на УЗД лікарі припустили, що у малятка може бути проблеми із нирками. Тож одразу після народження зробили діагносику та виявили вроджену ваду – уретерогідронефроз 3-го ступеня. Це урологічна патологія і характеризується розширенням чашкового-лоханочного комплексу і сечоводу.

Дитину одразу направили до урологів нашої лікарні, де малюка дообстежили та прооперували. Перше втручання Назару зробили у 7 місяців. Через рік дитині закрили стому. А зараз, у 3 роки хлопчику зробили третю операцію.

«Поки ми лікуємося видно дуже зміни у лікарні – від першого візиту і до зараз. Дуже позитивні зміни. А лікарі як завжди, працюють дружньо у команді, тому ми зразу їм довірилися. Все добре», – поділилася враженнями мама Назара Юлія.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *